Головна Новини Технічні спеціалісти brama-market.lviv.ua пояснюють, чому автоматика для воріт з Італії вважається дуже...

Технічні спеціалісти brama-market.lviv.ua пояснюють, чому автоматика для воріт з Італії вважається дуже якісною та найкращою для установки в Івано-Франківську

Будь-яка в’їзна система – чи то гаражна, чи вулична – повинна бути зручною та безпечною в експлуатації. Безумовно, Ви знаєте, що дійсно надійна автоматика для воріт здатна спростити користування підйомною, відкатною або розпашною конструкцією, значно підвищивши при цьому рівень її захисту від злому. Вибираючи електричний привід, важливо розуміти, що далеко не всі виробники пропонують потужні та довговічні пристрої. Щоб не допустити помилку при купівлі обладнання, рекомендуємо ознайомитися з матеріалом від фахівців «БРАМА МАРКЕТ». З цієї статті можна дізнатись, на які приводи варто звернути увагу в першу чергу.

АВТОМАТИКА ДО ВОРІТ NICE – НЕДОРОГЕ ТА ФУНКЦІОНАЛЬНЕ ОБЛАДНАННЯ З ОПТИМАЛЬНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ

Відомий італійський виробник випускає різні види пристроїв для керування в’їзними системами як у домашніх, так і в промислових умовах. При цьому всі вони мають ряд беззаперечних переваг, які ми розглянемо прямо зараз.

  • Можливість оперативної установки. Монтаж автоматики на ворота здійснюється максимально швидко, оскільки кожна модель дуже легко закріплюється та налаштовується.
  • Ексклюзивні властивості обладнання. Завдяки фірмовій розробці BlueBus до автоматики від NICE можна приєднувати інші пристрої за допомогою пари дротів. Крім того, прилади наділені здатністю зарядки від сонячної батареї.
  • Зносостійкий і стильний корпус. Щоб привід гармонійно доповнював в’їзну систему, а не ставав громіздким акцентом на ній, всю електроніку поміщають в жорстку та естетично привабливу оболонку.

«РОЗУМНА» АВТОМАТИКА НА ВОРОТА FAAC, ЩО ДОЗВОЛЯЄ ЗДІЙСНЮВАТИ УПРАВЛІННЯ З КОМФОРТОМ

Найбільший попит серед більшості власників в’їзних систем мають пристрої від іншого італійського виробника. Сучасне обладнання FAAC поєднує в собі якість, надійність і максимально стабільне функціонування навіть за несприятливих кліматичних умов. Крім того, автоматика для гаражних воріт, а також вуличних конструкцій консольного та розпашного типу відрізняється простим і швидким монтажем. Плати управління, розміщені в пристроях, програмують заздалегідь, тому з приводами легко та приємно взаємодіяти протягом усього експлуатаційного терміну. Варто зазначити, що обладнання завжди можна зробити більш досконалим, доповнивши його фотоелементами, сигнальними лампами, антенами, приймачами й не тільки.

АВТОМАТИЧНЕ ВІДКРИВАННЯ ВОРІТ З ЕЛЕКТРОННИМИ СИСТЕМАМИ CAME: ГАРАНТІЯ БЕЗПЕКИ ТА ЗАХИСТУ ВІД СТОРОННІХ ОСІБ

Ви прийняли рішення купити електричний привід з оптимальним співвідношенням «ціна-якість»? Тоді рекомендуємо звернути увагу на продукцію від італійського заводу CAME. Автоматика для воріт, яка відповідає європейським стандартам безпеки, представлена в широкому асортименті. Яку б в’їзну систему не було потрібно оснастити, підібрати для неї відповідний пристрій зовсім не складно. Серед головних плюсів приводів виробництва CAME можна виділити наступні:

  • Всі моделі обладнання є стійкими до негативних кліматичних факторів, завдяки чому вони працюють стабільно в будь-яку погоду;
  • Автоматика для відкатних воріт, а також пристрої для промислових і гаражних конструкцій миттєво реагують на сигнали з пульта та являються абсолютно безпечними в експлуатації;
  • Завдяки спеціальній системі CAME CONNECT привід можна підключити до «розумного будинку» й контролювати його прямо з ПК, смартфона або планшета.

ЯК ЗАМОВИТИ АВТОМАТИКУ ДЛЯ ВОРІТ ВІД ІТАЛІЙСЬКОГО ЗАВОДУ FAAC, NICE ЧИ CAME З ПРОФЕСІЙНИМ МОНТАЖЕМ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ?

В асортименті онлайн-каталогу https://brama-market.lviv.ua/products/category/1793282 представлені всі найпопулярніші пристрої управління від зазначених виробників. Якщо Ви не знаєте, яке обладнання підійде для наявної в’їзної системи якнайкраще, зверніться за безкоштовною консультацією до кваліфікованих фахівців просто зараз. Для цього варто зв’язатися з менеджером за допомогою телефонного дзвінка на номер +38 (067) 112-18-69 або ж відвідати виставкову залу «БРАМА МАРКЕТ Івано-Франківськ». Нагадуємо, що в шоу-румі за адресою: вул. Семена Височана, 16-В, можна отримати найвигіднішу знижку на покупку!