Головна Новини Тернопіль отримав інвестиційний паспорт

Тернопіль отримав інвестиційний паспорт

Поки одні регіони тільки думають як залучити інвесторів у свої міста, у Тернополі продовжують впроваджувати активні заходи з цього питання, включаючи публічне ознайомлення ділових кіл з інвестиційним потенціалом міста. Одним з них є розробка інвестиційного паспорту міста. Агентство IBI-Rating вже вдруге підготувало унікальний за своїм змістом інформаційний бюлетень, який дозволить потенційному інвестору отримати повну й достовірну інформацію про економічний потенціал Тернополя, дізнатися більше про особливості його економічного та соціального розвитку, інвестиційний та туристичний потенціал, дізнатись корисні відомості про екологічний стан й інфраструктуру міста.

Директор муніципального департаменту IBI-Rating Дмитро Задесенець відзначив: «Такий документ дасть можливість об’єктивно оцінити привабливість інвестиційного клімату та сприятиме підвищенню ділового іміджу й подальшому розвитку економіки Тернополя. Визначені IBI-Rating кредитний рейтинг та рейтинг інвестиційної привабливості м. Тернополя, які підтримуються агентством з 2012 року, дають можливість зовнішнім користувачам отримувати незалежну оцінку соціально-економічного та бюджетного розвитку Тернополя».

Варто зазначити, що інвестиційний паспорт напрацьований двома мовами: українською та англійською, та орієнтований на залучення як вітчизняних, так закордонних інвестицій. Детальніше ознайомитися з інвестиційним паспортом можна на сайті Агентства IBI-Rating, або на офіційному сайті міста Тернопіль.