Головна Новини Тернопіль може стати Молодіжною столицею України

Тернопіль може стати Молодіжною столицею України

Тернопіль  увійшов до десятка міст України, які змагатимуться за звання Молодіжна столиця України. Про це повідомили у  ФБ на сторінці Молодіжна Столиця України.

“Друзі, ми раді повідомити вас, що вчора відбулося чергове засідання Наглядової ради нашого конкурсу, де було обрано 10 міст-фіналістів. До переліку цих міст увійшли:

Дніпро
Вінниця
Івано-Франківськ
Кам’янець-Подільський
Кременчук
Луцьк
Львів
Рівне
Тернопіль
Харків

Представники цих міст матимуть змогу взяти участь у публічному засіданні Наглядової ради, де і буде обрано місто-переможця конкурсу. Цей захід відбудеться 16 лютого о 14.30 у приміщенні простору “HUB 4.0” за адресою: пров. Ярославський, 1/3, м. Київ.
На засідання запрошуються представники міської влади та молоді (до 3-х осіб) з можливістю виступити з презентацією про те чому саме їхнє місто має стати Молодіжною столицею України 2018 року.
Усі бажаючі зможуть переглянути засідання Наглядової ради в онлайн режимі на офіційному сайті конкурсу youthcapital.org.ua.
За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, за тел. (044) 284 30 26 або на пошту конкурсу info@youthcapital.org.ua

Ми вдячні представникам усіх міст за участь та увагу до нашого конкурсу. Звісно, ніякі слова не зможуть замінити таку бажану всіма вами перемогу, проте ми точно знаємо, що кожна презентація конкурсу, кожен проведений вечір (і навіть ніч) за заповненням заявки, всі зустрічі та наради точно не пройшли марно! Одне з основних завдань конкурсу якраз і полягало в тому, щоб налагодити і покращити комунікацію між молоддю та владою в усій нашій країні. І нам приємно було бачити, що завдяки здавалося б таким простим речам як заповнення одного документа ми змогли частково досягти бажаного результату. Щиро сподіваємося, що ви зможете використати із користю всі здобуті перемоги і перемогти у конкурсі в 2019 році;)
Ловіть карту та повний перелік міст, що брали участь у конкурсі в 2018 році: