Головна Новини Тернопіль має новий рекорд: найтриваліший безперервний сеанс масажу

Тернопіль має новий рекорд: найтриваліший безперервний сеанс масажу

Представники Національного Реєстру Рекордів України зафіксували у Тернополі чергове досягнення. Майстер-масажист Оксана Петришин упродовж 18-ти годин і 26 хвилин робила людям масаж спини. Жінка вже 19 років працює масажистом і має багато клієнтів. А встановити рекорд вирішила минулого року.

  • Якось одна моя клієнтка після масажу пізно ввечері сказала: «Оксано, Ви з таким ентузіазмом і силою зробили мені масаж, що могли би йти на рекорд», – згадує Оксана Петришин. – Через деякий час я поїхала в Київ на навчання, де пройшла тисячу прийомів масажних технік світу Гончарова. Це чудова техніка, яку планую застосовувати у своїй практиці. Деякі елементи авторського масажу я продемонструвала під час рекорду. Потім почула, що київський рекордсмен 14 жовтня 2016 року встановив рекорд України з безперервного масажу, який тривав 13 годин 42 хвилини. Тоді я захопилася цією ідеєю, зрозуміла, що теж хочу встановити такий рекорд. До нього йшла майже рік, інтенсивно готувалася останні два місяці і тепер встановила новий рекорд України. Працюю масажистом майже 20 років, володію різними техніками, і вже було, що працювала більше 10-ти годин поспіль. Минулого року, коли працювала в салоні, мала можливість випробувати себе і працювала іноді із 6 ранку до 12 ночі. Після цього й подумала, що можу встановити рекорд і зробила це.

Встановлення рекорду розпочалося 8 липня о вісімнадцятій вечора, а завершилось 8 липня о 12.30. Усього Оксана Петришин провела 36 сеансів масажу, кожен з яких тривав півгодини. «Моделями» масажистки стали її постійні клієнти. За правилами встановлення нового звершення, жінці дозволялося роботи п’ятихвилинні перерви після кожної процедури. Але Оксана Петришин зробила тільки дві 15-хвилинін перерви після кожних шести годин масажу. А після останнього шестигодинного відрізку взяла перерву на півгодини. Після неї масажистка мала намір продовжити рекорд ще на дві години, але помірявши тиск, з’ясували, що він піднявся, тому за рішенням лікарів та рідних далі рекорд не продовжували, а зупинилися на позначці у 18 годин, як і планувалося раніше. Отриманим результатом тернополянка залишилась задоволена.

«Почуваю себе чудово, – зазначила Оксана Петришин після встановлення нового досягнення. – Дуже задоволена своїм результатом. Досягти його мені допомогли керівник Тернопільського прес-клубу Анжела Кардинал, моя сім’я і моя команда. Цим я хотіла показати, що є люди, які стараються, які витривалі, які прагнуть щось зробити, показати свою майстерність, досягнути певного рівня, що в Тернополі є маленькі люди, які роблять великі справи.».