Головна Новини Тернопіль запрошуємо на ЕКО-проект від «Біла Бяроза»!

Тернопіль запрошуємо на ЕКО-проект від «Біла Бяроза»!

Настав час вийти на полювання – адже узбережжя річки Серет та Тернопільського ставу давно потребує вашої допомоги! Тож зробіть свій вклад у чистоту довкілля.

Компанія «Бєлая Бяроза» та освітня платформа ЕКОсвідомість Дніпра запрошують усіх небайдужих на акваплогінг в Тернополі за адресою: Тернопіль, Дальній пляж, Sup Kayak Club, у четвер 19 серпня 2021 року о 18:00!

Акваплогінг з ТМ «Бєлая Бяроза» – це чудова та корисна подорож на каяках з однодумцями. Разом ми очистимо узбережжя річки Серет та Тернопільського ставу від сміття! Окрім того, ми посмакуємо морозиво та створимо вторинну сировину з упаковки, з якої невдовзі пошиють м’які та сучасні ПУФИ!

На всіх учасників чекають приємні призи, а на найактивніших акваплогерів чекають чудові подарунки – МЕГА-ГАМАКИ! Тож, не зволікайте – реєструйтеся, щоб взяти участь в акції!

Національний ЕКО-проєкт #ПЛОГІМОЗБЯРОЗОЮ реалізується у партнерстві ТМ «Белая Бяроза» з освітньою платформою ЕКОсвідомість Дніпра та Kharkiv Zero Waste.

Співорганізатори: Центр прокату Sup Kayak Club у Тернополі, NGO Assembly of cultural exchange of Ukraine, FabergeMarketingPartner.

ДАТА: 19.08.2021

ЧАС: 18:00

МІСЦЕ ЗБОРУ:  м. Тернопіль, Дальній пляж, Sup Kayak Club.

РЕЄСТРАЦІЯ ОБОВ’ЯЗКОВА!!! Посилання для реєстрації: 

https://docs.google.com/forms/d/1AX_sEvf1D1ZqPgF20Iupr2Dj8DUHlhOdCs8GxE8UMN8/edit

Участь БЕЗКОШТОВНА.

З СОБОЮ МАТИ: персональний антисептик, капелюшок та гарний настрій!

Реєструйтесь вже зараз – це буде ФАН!

Офіційний хештег-проекту #ПЛОГІМОЗБЯРОЗОЮ  за цім хештегом буде багато додаткових подарунків у соціальних мережах! Чекаємо на Вас!

Подробиці на https://bbyaroza.by/