Головна Новини Тернопільщина: з 605 госпіталізованих хворих на коронавірус, – 89 на кисневій масці,...

Тернопільщина: з 605 госпіталізованих хворих на коронавірус, – 89 на кисневій масці, 154 – з кисневим концентратором, 16 – на ШВЛ

Зі 226 осіб госпіталізованих з підозрою на коронавірус – 25 пацієнтів з кисневим концентратором, 17 – з кисневою маскою, 2 – на ШВЛ
Зі 9226 осіб, у яких виявлено станом на сьогодні COVID-19 – 4152 особи одужало.
4966 осіб хворіють, з них 605 осіб перебувають на стаціонарному лікуванні (89 пацієнтів на кисневій масці, 154 – з кисневим концентратором, 16 – на ШВЛ). 4361 особа – на амбулаторному спостереженні.
Загалом, під підозрою – 336 осіб, з них на стаціонарному лікуванні 226 особи (25 пацієнтів – з кисневим концентратором, 17 – з кисневою маскою, 2 – на апараті ШВЛ).

В медзакладах охорони здоров’я першої хвилі Тернопільщини на стаціонарному лікуванні перебуває 831 особа – повідомляє

Управління охорони здоров’я Тернопільської облдержадміністрації

.

З них:
– у КНП «Тернопільська міська лікарня швидкої допомоги» ?: 79 осіб з коронавірусною інфекцією (троє осіб підключені до апарату ШВЛ, одинадцятеро – на кисневому концентраторі, шестеро – на кисневій масці).
13 підозр.
– у КНП «Почаївська комунальна районна лікарня» ?: 10 осіб з коронавірусною інфекцією (одна особа на ШВЛ, двоє – на кисневому концентраторі, п’ятеро – на кисневій масці).
20 підозр, з них четверо осіб – на кисневій масці.
– у КНП «Тернопільська міська дитяча клінічна лікарня»?: 22 особи з коронавірусом.
22 підозр.
– в КНП «Заліщицька центральна районна лікарня» ?: 46 осіб з коронавірусом (троє осіб на ШВЛ, шестеро – на кисневій масці, четверо – на кисневому концентраторі).
17 підозр, з них – одна особа на кисневій масці.
– у КНП «Збаразька центральна районна лікарня» ?: 31 особа з коронавірусною інфекцією (чотирнадцятеро осіб на кисневій масці).
21 особа з підозрою на коронавірусну інфекцію, з них – три особи на кисневій масці, двоє – на кисневому концентраторі.
– у КНП «Лановецька центральна районна лікарня» ?: 9 осіб з коронавірусною інфекцією (одна особа на кисневій масці).
3 підозри.
– у КНП «Гусятинська центральна районна лікарня» ?: 28 осіб з коронавірусною інфекцією (одна особа – на ШВЛ, семеро – на кисневому концентраторі, одна особа – на кисневій масці).
8 осіб з підозрою на коронавірусну інфекцію, з них одна особа – на ШВЛ, одна – на кисневому концентраторі.
– у КНП «Шумська центральна районна лікарня» ?: 14 осіб з коронавірусною інфекцією (п’ятеро – на кисневій масці).
7 підозр, з них – четверо – на кисневій масці.
– у КНП «Підволочиська центральна районна лікарня» ?: 15 осіб з коронавірусною інфекцією (двоє – на кисневому концентраторі, двоє – на кисневій масці).
– у КНП «Тернопільський регіональний фтизіопульмонологічний центр» ?: 31 особа з коронавірусною інфекцією (одна особа – на ШВЛ, девятеро – на кисневому концентраторі).
Підозр 5 на кисневому концентраторі. Медичних працівників на лікуванні 6.
– у КНП «Борщівська центральна районна лікарня» ?: 37 осіб з коронавірусною інфекцією (одинадцятеро осіб на кисневій масці, одна – на кисневому концентраторі).
18 підозр.
– у КНП «Кременецька центральна районна лікарня» ?: 14 осіб з коронавірусною інфекцією (одна особа – на ШВЛ, двоє – на кисневому концентраторі, одна – на кисневій масці).
7 підозр, з них одна особа – на кисневій масці.
– у КНП «Бережанська центральна районна лікарня» ?: 21 особа з коронавірусом (п’ятеро – на кисневому концентраторі, троє – на кисневій масці).
4 підозри, з них двоє осіб – на кисневому концентраторі.
– у КНП «Козівська центральна районна лікарня» ?: 36 осіб з коронавірусною інфекцією (четверо – на кисневому концентраторі, двоє осіб – на кисневій масці.
7 підозр.
– у КНП «Чортківська центральна районна лікарня» ?: 49 осіб з коронавірусом (п’ятеро на ШВЛ в режимі CPAP, семеро – на кисневому концентраторі, чотирнадцятеро – на кисневій масці).
10 підозр, з них одна особа – на кисневому концентраторі.
– у КНП «Монастириська центральна районна лікарня» ?: 20 осіб з короновірусної інфекцією (десятеро – на кисневому концентраторі).
9 підозр, з них двоє осіб – на кисневому концентраторі.
– у КНП «Бучацька центральна районна лікарня» ?: 31 особа з коронавірусною інфекцією (троє – на кисневому концентраторі, четверо – на кисневій масці).
24 підозри, з них троє осіб – на кисневому концентраторі, двоє – на кисневій масці.
– у КНП «Тернопільський обласний перинатальний центр «Мати і дитина» ?: 2 особи з коронавірусною інфекцією.
5 підозр.
– у КНП «Тернопільська міська лікарня №3» ?: 29 осіб з коронавірусною інфекцією (восьмеро – на кисневому концентраторі, двоє – на кисневій масці).
8 підозр, з них на одна особа – на ШВЛ, одна – на кисневому концентраторі, одна – на кисневій масці.
– у КНП «Теребовлянська центральна районна лікарня» ?: 25 осіб з коронавірусною інфекцією (одна особа – на кисневому концентраторі, четверо – на кисневій масці).
12 підозр, з них п’ятеро осіб – на кисневому концентраторі.
– У КНП «Скалатська комунальна районна лікарня» Скалатської міської ради ?: 9 осіб з коронавірусною інфекцією (одна особа – на кисневому концентраторі).
2 підозри, з них одна особа – на кисневому концентраторі.
– у КНП «Зборівська центральна районна лікарня» ?: 14 осіб з коронавірусною інфекцією (три особи – на кисневому концентраторі, одна – на кисневій масці).
6 підозр, з них одна особа – на кисневій масці, дві – на кисневому концентраторі.
– у КНП «Підгаєцька центральна районна лікарня» ?: 4 особи з коронавірусною інфекцією (одна особа – на кисневій масці).
1 підозра.
– у КНП «Тернопільська центральна районна лікарня» ?: 27 осіб з коронавірусною інфекцією (одна особа – на ШВЛ, дві – на кисневому концентраторі, четверо – на кисневій масці).
– у КНП «Залозецька районна лікарня» ?: 4 особи з коронавірусною інфекцією.
2 підозри.
На сьогодні – продовжують хворіти 4966 осіб, на стаціонарному лікуванні перебуває 605 осіб (89 пацієнтів на кисневій масці, 154 – з кисневим концентратором, 16 – на ШВЛ). 4361 особа – на амбулаторному спостереженні.
Загалом, під підозрою – 336 осіб, з них на стаціонарному лікуванні 226 особи (25 пацієнтів – з кисневим концентратором, 17 – з кисневою маскою, 2 – на апараті ШВЛ).