Головна Новини Тернопільчанка віддала виграні гроші на благодійність

Тернопільчанка віддала виграні гроші на благодійність

Навіть за неймовірно складних умов воєнного часу українські підприємці продовжують працювати, залучаючи всі технічні ресурси задля забезпечення стабільної роботи своїх сервісів.  

Організації докладають максимум зусиль і роблять усе можливе, щоб бізнес зміг витримати цей надскладний період, адже фінансовий добробут населення напряму залежить від стабільності економіки країни, тому зараз дуже важливо підтримувати саме українського виробника! 

Сьогодні ми розповімо про одну з таких організацій, а саме – про «ІМІДЖ КЛУБ»: 

 «ІМІДЖ КЛУБ» уже понад 15 років успішно веде комерційну діяльність на ринку нашої країни. Компанія здійснює дистанційний продаж органічних засобів для здоров’я і краси та товарів для дому від національного виробника. В рамках програми лояльності проводяться маркетингові акції, за результатами яких найактивніші клієнти отримують великі грошові призи.  

Нещодавно в «ІМІДЖ КЛУБІ» відбулося офіційне визначення Головного переможця за допомогою лототрону в присутності призової комісії, нотаріуса та зіркового ведучого. Переглянути ролик із визначенням Головного переможця можна за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=Zbsiu3hanq8 

Призеркою виявилася Балуш Леся Федорівна, мешканка міста Тернопіль. Леся Федорівна напрочуд добра, позитивна та відкрита жінка. Вона обіймає керівну посаду в «Тернопільській обласній спілці багатодітних» та щодня допомагає малозабезпеченим, багатодітним і родинам, що виховують дітей з інвалідністю. 

Від початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну багато чоловіків пішли на фронт, тому дітям і жінкам соціально незахищених категорій наразі потрібна вдвічі більша фінансово-гуманітарна підтримка. Уявіть собі, якою працьовитою людиною є Леся Федорівна, адже вона допомагає таким сім’ям практично цілодобово! Саме тому її перемога в маркетинговій акції від «ІМІДЖ КЛУБУ» є справедливим дарунком долі. Свій грошовий Приз пані Леся планує віддати на потреби тих сімей, якими опікується у спілці. Подібні вчинки гріють наші серця, а гордість за таких українців, як Балуш Леся Федорівна, переповнює наші душі. 

Любі друзі, знайте: новим щасливим власником грошової винагороди можете стати і Ви, адже наступна маркетингова акція від «ІМІДЖ КЛУБУ» вже стартувала! Головне – дотримуйтесь її умов і будьте такими ж цілеспрямованими, як наша Переможниця!  

Продовжуємо боротьбу на всіх фронтах! Тримаймося разом — ми обов’язково переможемо!