Головна Новини Тернопільські урбаністи перемогли у престижному конкурсі

Тернопільські урбаністи перемогли у престижному конкурсі

URBAN.te отримали найвищу нагороду всеукраїнського конкурсу архітектури та урбаністики Ukrainian Urban Awards – Конкурс Української Урбаністики.

Проект набережної “Циганка” отримав гран-прі ?, окрім цього ми також здобули перше місце в номінації «Ландшафтна архітектура та планування».

Чим ця нагорода є особлива для нас, команди ентузіастів ? І чому це надзвичайно важливо для іміджу нашого міста?

” Склад міжнародного журі вражає: виконавчий директор Zaha Hadid Architects Крістос Пассас; головна архітекторка Копенгагена у 2010-2019 роках Тіна Собю; головна архітекторка Стокгольма у 2010-2016 роках Кароліна Кейзер; CEO MADMA urbanism, landscape, MASA architects Хірокі Мацура; директор і головний архітектор UNstudio Франс ван Вюре (Амтсердам) та архітектор Studio Libeskind Яма Карім (Нью-Йорк)” – повідомляє спільнота URBAN.te .

Визнання цих гуру – це надзвичайна гордість за команду, за місто ?!

” Цього року склад журі обирав переможців серед близько чотирьох сотень робіт. Перемога серед такої кількості проектів – це велика порція натхнення і мотивація не опускати руки, продовжувати роботу над позитивними змінами в місті та країні” – повідомляється на сторнці.

Минулого року гран-прі отримала команда Олега Дроздова за проект театру на Подолі. Не буде секретом, що ці люди в сучасній українській архітектурі є для нас певним взірцем, тому отримати таку ж нагороду – неймовірно приємно” – пишуть URBAN.te .