Головна Новини Тернопільські прокурори шукають свідків злочинів які вчиняли ДАІвці під час Революції гідності

Тернопільські прокурори шукають свідків злочинів які вчиняли ДАІвці під час Революції гідності

ДАІ16 березня одним із звернень представників автомайдану та громадських активістів було про те, що прокуратура нібито не розслідує фактів неправомірних дій працівників ДАІ, які перешкоджали виїзду автобусів з Тернопільщини на київський Євромайдан.

«Жодного звернення до органів прокуратури області за фактом неправомірних дій працівниками ДАІ, які перешкоджали виїзду автобусів з Тернопільщини на київський Євромайдан не надходило» – повідомили в прес-службі прокуратури Тернопільскої області .

Також у прокуратурі повідомили, що за наслідками проведеної перевірки за повідомленнями, опублікованими декількома місцевим ЗМІ упродовж листопада 2013-січня 2014 років, не наведено обставин про вчинення працівниками ДАІ злочину та зі змісту цих публікацій не вбачається ознак вчинення ними кримінального правопорушення.

На даний час за цим фактом організовано проведення службової перевірки УМВС України в Тернопільській області.

Вкотре звертаємося до громадян звертатися до прокуратури області та повідомляти про факти неправомірних дій працівників ДАІ щодо перешкоджання виїзду автобусів на Євромайдан під час Революції Гідності.