Головна Новини Тернопільські поліцейські шукають водія авто, який скоїв ДТП і втік

Тернопільські поліцейські шукають водія авто, який скоїв ДТП і втік

У Тернополі сталася ДТП. Водій авто наїхав на припаркований легковик і втік. Зараз його розшукує поліція, пише “Файне місто”.

ДТП сталася 15 липня близько 1-ої години ночі. На вулиці Вишневецького, 1, водій автомобіля Volkswagen Transporter наїхав на припаркований Ford Fiesta та зник. Правоохоронці просять небайдужих допомогти знайти винуватця. Особлива прикмета: має пошкодження лакофарбового покриття на лівій боковій частині авто.

У зв’язку з цим, відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП звертається з проханням до громадян, які мають будь-які відомості про вищевказану дорожньо-транспортну пригоду або місцезнаходження розшукуваного транспортного засобу, повідомити вказану інформацію на спецлінію 102 чи за номером телефону (067) 62 04 386, – йдеться у повідомленні патрульної поліції Тернопільщини.

Нагадаємо, раніше правоохоронці шукали авто на азербайджанських номерах. Водія вдалося встановити та притягнути до відповідальності. Правоохоронці дякують всім небайдужим, хто долучився до пошуків правопорушника.