Головна Новини Тернопільські поліцейські залізли через вікно і врятували літню жінку

Тернопільські поліцейські залізли через вікно і врятували літню жінку

Повідомлення про те, що в одній з квартир на вулиці Вербицького жінка благає про допомогу, надійшло охоронцям порядку 21 травня, близько 18-ї години.

“Коли ми прибули на місце виклику, то за зачиненими дверима вказаної квартири було чути стогін, жінка не могла нормально говорити і пояснити,що сталося”, — розповідає патрульний, що виїжджав на виклик.

Від сусідів інспектори дізналися номер телефону родичів жінки, але, як з’ясувалося, ті в справах у Львові й терміново приїхати не можуть.

“Жінка майже перестала говорити. У той момент ми зрозуміли — може трапитися непоправне, тому вирішили діяти негайно” — коментує подію патрульний.

Охоронці порядку потрапили до квартири через вікно другого поверху. Ледь рухому жінку, що лежала на землі, поліцейські виявили в одній з кімнат на підлозі.

Інспектори розповідають: “Жінка скаржилась, що дуже замерзла. Ми намагалися підняти її з підлоги, але вона кричала від болю, тому ми вкрили її ковдрою та викликали швидку допомогу”.

83-річну громадянку шпиталізували до міської лікарні з попереднім діагнозом — інсульт та перелом шийки стегна, повідомила прес-служба поліції.