Головна Новини Тернопільські патрульні склали протоколи за нетверезе керування на водія і пасажира

Тернопільські патрульні склали протоколи за нетверезе керування на водія і пасажира

Патрулюючи на вулиці Михайла Рудницького, що у Тернополі інспектори помітили автомобіль Dacia, яким 22-го грудня керував водій в стані наркотичного сп’яніння, що й підтвердив позитивний висновок медичного закладу.

Проте, зупинивши транспортний засіб, поліцейські з’ясували, що розшукуваний водій був пасажиром зупиненого авто. Але, поспілкувавшись з водієм, інспектори виявили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Патрульні запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп’яніння на місці за допомогою алкотесту Драгер, на що останній погодився. Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 0.36 проміле алкоголю в крові водія.

Інспектори відсторонили чоловіка від керування транспортним засобом та склали одразу два протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП на водія та пасажира (за висновком лікарів).

Загалом, за минулі вихідні інспектори патрульної поліції виявили 13 водіїв, які керували авто в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.