Головна Новини Тернопільські нардепи просять Порошенка навести владу

Тернопільські нардепи просять Порошенка навести владу

pm416image001_600x385Група тернопільських депутатів у складі семи чоловік звернулися до Президента України Петра Порошенко, щоб той таки призначив голову Тернопільської ОДА, адже, як відомо, область уже без голови від 18 листопада минулого року.

– У Тернопільській області на даний час склалася важка соціально-економічна ситуація. Область потребує відповідальних осіб на визначальних для регіону посадах, зокрема на посаді голови обласної державної адміністрації та голів районних державних адміністрацій. Сьогоднішні представники влади на місцях, усвідомлюючи свою тимчасовість, у переважній більшості не лише не виконують покладених на них завдань, а й дуже часто займаються деструктивною діяльністю. Тернопільщина сьогодні стоїть на порозі дуже відповідальних державних заходів (мобілізація, стабілізація соціальної напруги та інше). Усвідомлюючи спільну відповідальність за долю країни та Тернопільської області зокрема, ми, народні депутати України, просимо Вас терміново вжити заходів щодо призначення нового голови Тернопільської ОДА та голів РДА у Тернопільській області, – йдеться у зверненні тернопільських нардепів до Петра Порошенка.

Зазначимо, що нині Тернопільська обласна координаційна рада громадських організацій захисту української державності активно лобіює кандидатуру представника фракції «Наша Україна» в Тернопільській обласній раді на губернаторську посаду Володимир Чубатого. Зі всієї повагою відносячись до Володимира Євгеновича, навряд чи він є головним кандидатом на крісло голови ТОДА. А все через те, що політсила, яку він представляє, вже давно канула в небуття.

Зауважимо, що на Тернопільщині, окрім губернатора, вже тривалий час не призначаються керівники силових підрозділів УВСМУ та СБУ.

Джерело: Номер один