Головна Новини Тернопільські молодята організували “золоте” весілля для своїх бабусів і дідусів

Тернопільські молодята організували “золоте” весілля для своїх бабусів і дідусів

Сказати знову «так» через півстоліття! У Тернополі вперше провели церемонію повторного одруження в рамках послуги «Ювілейне весілля»

Обряд ювілейного одруження під символічною назвою «Єднання поколінь» відбувся 1 червня у Тернополі.

Молоді та красиві наречені Юлія та  Віктор на своєму весіллі зробили неочікуваний та приємний сюрприз для своїх дідусів та бабусь Михайла і Галини Грищуків та Михайла і Галини Молотків. Обидві пари до 50-річчя з дня одруження відзначили «золоте  весілля» та одержати нові свідоцтва про одруження.

«Золоте весілля – це кохання тривалістю в життя! Стільки змінилося за цей час: звичаї, мода, влада. І тільки сімейне вогнище, як і раніше, непорушне! Передайте молодому поколінню мудрість, накопичену за півстоліття, навчіть терпінню і любові», – побажав начальник Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області Едуард Кольцов.

Зауважимо, церемонію повторного одруження в рамках послуги Мін’юсту «Ювілейне весілля» у нашому місті провели вперше. Завдяки цій ініціативі будь-яка сімейна пара може ще раз пережити ті позитивні емоції, поновити свої обітниці та в урочистій обстановці знову зізнатися одне одному в коханні.