Головна Новини Тернопільські лялькарі відкривають 40-ий ювілейний театральний сезон

Тернопільські лялькарі відкривають 40-ий ювілейний театральний сезон

 15 вересня лялькарі відкривають 40-ий ювілейний театральний сезон

Тернопільський обласний академічний театр актора та ляльки запрошує усіх на перегляд вистави «Кіт у чоботях» за п’єсою Давида Самойлова та режисурою Народного артиста України Володимира Лісового. Окрім музичної казки відбудеться розіграш «Щасливого квитка», власник якого отримає абонемент на безкоштовне відвідування вистав та цікаву книжку.

Лялькарі готують багато цікавого у новому сезоні. Наступного місяця творчий колектив візьме участь у ХVІІ Міжнародному фестивалі театрів ляльок «Інтерлялька-2019». Для показу обрали виставу за мотивами української народної казки «Василина» Оксани Дмитрієвої.

Протягом вересня та жовтня учням шкіл Тернополя та області показуватимуть вистави, які навчатимуть правил дорожнього руху. У легкій казковій формі юним глядачам розкажуть про правила поведінки пішоходів на вулиці, яку роль відіграє світлофор та навчать розрізняти дорожні знаки.

У 40-му сезоні глядачі побачать свої улюблені вистави, а також переглянуть багато нових постановок, над якими вже розпочалась робота. Незважаючи на те, що осінь тільки почалась, в театрі не забувають готуватися і до улюблених дитячих свят – дня Святого Миколая та Нового року.

Колектив Тернопільського академічного театру актора і ляльки з нетерпінням чекає на своїх друзів. 40-ий театральний сезон обов’язково принесе безліч позитивних емоцій та незабутніх вражень.