Головна Новини Тернопільські “золоті” пенсіонери пообідали в одному з елітних закладів міста

Тернопільські “золоті” пенсіонери пообідали в одному з елітних закладів міста

Якщо є “золота молодь”, то у Тернополі є і “золоті пенсіонери”.

Тернопільський міський територіальний центр повідомляє, що отримувачі послуг Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг) відділення денного перебування відвідали Ресторан-нічний клуб “RiverSide”, де їх безкоштовно пригостили смачним обідом на пірсі закладу. Подача та оформлення страв на вищому рівні.

На жаль, переглядаючи фото виникає думка, що це не зовсім ті пенсіонери, які потребують соціальної допомоги та не можуть дозволити собі обід у закладі громадського харчування. Тому справедливо було б їх назвати не людьми “золотого віку”, а “золотими” пенсіонерами.
“Перетинаючи поріг Ресторану-нічного клубу “RiverSide” люди «золотого віку» поринули в атмосферу райської насолоди та естетичного задоволення! Це настільки багатогранний заклад, що навіть найвибагливіший відвідувач знайде для себе щось до вподоби. Там завжди панують посмішки, щастя та кохання. Сприяє чудовому відпочинку і вдале розміщення ресторану на березі озера зі сторони мікрорайону Дружба.
Отже, якщо ви тернополянин пенсіонер та віддаєте перевагу активному відпочинку, приходьте до нас і ми допоможемо Вам провести його в найцікавіших куточках рідного міста”, – запрошує дійсно потребуючих пенсіонерів Тернопільський міський територіальний центр.
Керівництву Ресторану-нічного клубу “RiverSide” щиро вдячні за благодійність та співпрацю з терцентром!)