Головна Новини Тернопільські ветерани ЗСУ на волонтерській службі для армії

Тернопільські ветерани ЗСУ на волонтерській службі для армії

Волонтери Тернопільської обласної спілки ветеранів , що активно допомагають воїнам АТО з самого початку військових дій на сході України, нещодавно передали в якості волонтерської допомоги спеціальний автомобіль для підрозділу гуманітарного проекту ЗС України «Евакуація 200». Це спеціалізований «Мерседес Спринтер» із термічною установкою, повідомляє ЦВС ЗСУ.
Голова Тернопільської обласної спілки ветеранів пан Сергій Лісовий люб’язно відгукнувся на прохання свого земляка, мешканця міста Заліщики Бориса Войчишина, що саме зараз працює у пошуковій групі проекту “Евакуація 200”. На кошти Тернопільської спілки ветеранів та за допомогою української діаспори Великої Британії було придбано цей спеціальний Мерседес.
Під час передачі автомобілів начальник пошукової групи гуманітарного проекту ЗС України «Евакуація 200» майор Віктор Колосов подякував тернопільським волонтерам за допомогу та зазначив, що зайвої техніки тут не буває, особливо, якщо мова йде про спеціальну техніку.
«Гуманітарний проект “Евакуація 200” в районі проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, у якому ми працюємо, виконує досить не просту задачу. Тому колектив пошукової групи проекту «Евакуації 200» дуже високо оцінює роль тернопільських волонтерів. Ми твердо переконані, що війна закінчується тоді, коли останній солдат, що загинув за Батьківщину, буде достойно похований», — підкреслив майор Віктор Колосов.