Головна Новини Тернопільські “Вар’яти” працювали над сценарієм фільму, у якому знімається Притула

Тернопільські “Вар’яти” працювали над сценарієм фільму, у якому знімається Притула

Ведучий Нового каналу Сергій Притула і актори “Вар’яти-шоу” поділилися подробицями дебютної роботи над українською романтичної комедії “Секс і нічого особистого”, повідомляє Tochka.net.

Прем’єра запланована на лютий 2019 року.

Нещодавно Сергій Притула здивував своїх підписників у Facebook новиною про першу кінороль. Романтичну комедію знімає компанія Star Media за фінансової підтримки Держкіно. Зйомки проходять у Львові та Празі. Це адаптація канадського формату My Awkward Sexual Adventure, режисер фільму – Ольга Ряшина.

“Мій персонаж – це роль другого плану, я граю одного головного героя. Його присутність в сюжеті, хоча і не головна, але важлива. Відмінність між знімальними майданчиками телешоу і повнометражного фільму тотальна. Коли ти за 4 години зйомки телешоу робиш 2 години програми в ефір – це одне. А коли за 12часов знімання робиш 2-2,5 хвилини кінопродукту це зовсім інше “, – написав артист.

Виявляється, Притула не тільки випробував себе в якості актора, а й працював над сценарієм стрічки разом з акторами “Вар’яти-шоу”.

В “Вар’яти-шоу” ми знімаємо ті мініатюри, які вже десь були обкатані на концертах. У випадку з фільмом, ми писали тексти, діалоги, не маючи можливості їх десь обкатати. Плюс, є ще бачення картинки режисером. Зрештою навіть те, що робили ми, набуває зовсім іншого вигляду.

Для “Вар’ят” цей досвід теж став дебютним. Над сценарієм працювали майже повним складом: Валентин Сергійчук, Віталій Тильний, Володимир Ковцун і Володимир Жогло.

Все зроблено за класикою комедійного жанру. Є головний герой з маленьким “недоліком”. Упевнений – глядач його полюбить і співчуватиме. Є головна героїня уже з великим “недоліком”, але та, яка теж на 100% закохає в себе глядача. Є багато цікавих другорядних ролей, несподіваний фінал, секс, ну і, звичайно, гумор – куди ж без нього?