Головна Новини Тернопільські бабусі зустрілися з модним стилістом

Тернопільські бабусі зустрілися з модним стилістом

Не фешн-блогер і не світська левиця, а людина, що володіє матеріалом, вміє підбирати образи залежно від цілей і чує не тільки себе – так це стиліст-іміджмейкер Olga Vinnytska Ольга Вінницька! Відбулась консультативна зустріч, на якій Ольга оцінила зовнішній вигляд учасниць проєкту і спосіб життя, проговорила побажання і шляхи їхнього досягнення кінцевого образу на фотозйомки.

Стиліст виходячи з ідеї проєкту підібрала сучасні образи з зачісками та аксесуарами – все те, що характерно для молодих та сучасних жінок. Але головне, щоб кожна учасниця змогла в кадрі себе правильно подати і донести ідею.

Також іміджмейкер провела професійну консультацію щодо усіх секретів та магії кольору. Як, чому, навіщо і, головне, яким чином вдосконалити свій стиль за допомогою правильно підібраної кольорової гами, як поєднувати та підбирати аксесуари до одягу.

Olga Vinnytska навчила наших учасниць показувати свою красу, свободу, сміливість і сексуальність поза часовими рамками і стереотипів, навчила приймати і любити себе в будь-якому віці. Ну що цікаво, як тепер виглядатимуть наші героїні і які образи підібрав їм стиліст? Слідкуйте за нами усі деталі у наступних постах!) Щиро вдячні Olga Vinnytska за те що підтримала нашу ініціативу та долучилась до організації фотопроєкту Антиейджизм! – пише Тернопільський міський територіальний центр