Головна Новини Тернопільські АТОвці стали на захист постраждалих волонтерів

Тернопільські АТОвці стали на захист постраждалих волонтерів

Голова правління ГО «ВО учасників АТО Галичини» Ружена Волянська знову спробувала зрушити з місця справу річної давності про побиття волонтерів на Теребовлянщині. На зустріч до керівництва обласної поліції також прийшли учасники АТО та представники потерпілої сторони, повідомляє ato.today

Нагадаємо, що близько року тому в селі Дворіччя на Теребовлянщині стався інцидент, під час якого постраждали волонтери, які намагались захистити власника ставка від браконьєрів. Нажаль, з того часу слідчий з Теребовлі, якому було доручено справу, ні на крок не просунувся у з’ясуванні обставин злочину. За рік часу місцевий правоохоронець навіть не спромігся викликати на допит сторони конфлікту і забезпечити явку кривдників.

Сьогодні ж, за відсутності самого очільника обласної поліції Олександра Богомола, з візитерами зустрівся його заступник Олег Ляхович.

В ході зустрічі вдалось досягти домовленості, що справу передадуть до обласного управління і доручать досвідченому слідчому. Також Олег Ляхович запевнив, що найближчим часом новий слідчий ознайомиться з матеріалами справи, а про подальші дії буде повідомлено особисто керівництво громадської організації та потерпілу сторону.

Під час попередньої зустрічі з очільником обласної поліції Олександром Богомолом було озвучено запевнення, що справа береться на особистий контроль.