Головна Новини Тернопільській єпархії УАПЦ не щастить з предстоятелями

Тернопільській єпархії УАПЦ не щастить з предстоятелями

Тернопільського єпископа УАПЦ звинувачують у служінні масонам.

“Нещодавно його екселенція пан Бедь “взірвав інтернет” кощунственим “боголужінням” в м.Теплиця у Чехії. Смачненько поївши хліба п. Бедь звершив службу Божу, возвівши Євгена Сігізмунда-Фреймана, позбавленого сану, у архімандрити.
Вірники Чехії та України знов були шоковані, коли Бедь засвітився серед масонів. Особисто приймає участь у возведені адептів у масонський чин. Подейкують, що на найближчому соборі УАПЦ Бедь буде тримати відповідь перед архієреями за свої темні діяння. Можна допустити, що пан Віктор не розумів куди його втягнули, або сам вліз в халепу, але ж він високоосвідчена людина у світський науках мав би розуміти та відповідати за свої вчинки.
Всім відомо,що Віктор Бедь людина взагалі далека від Церкви, а можливо і невіруюча, інакше як можна пояснити його дії серед масонів-лицарів. Шкода митрополита Макарія та й взагалі Українську Автокефальну Церкву, яка руйнується на очах із-за таких вовків в овечій шкурі. Решта коментарі зайві” – Павло Марущак. 

Нагадаємо, що Віктор Бедь став єпископом Тернопільської єпархії УАПЦ після скандалу з єпископом Мстиславом (Гуком), який в піст відпочивав в нічому клубі з дівчатами та не тверезими священниками, які затіяли бійку.