Головна Новини Тернопільського Сірого присоромила травесті-діва Монро

Тернопільського Сірого присоромила травесті-діва Монро

Популярна українська телеведуча і блогер Монро присоромила ведучого Національного відбору на Євробачення-2019 Сергія Притулу через його жарти, які прозвучали на адресу солістки групи Kazka Олександри Зарицької і співака Khayat.

За словами Монро, Притула заслуговує громадського осуду і в інших країнах, його б уже могли звільнити. Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram.

“Окремого громадського осуду заслуговує ведучий і ті, хто схвалили його кандидатуру. Деякі жарти реально образливі (про вагу солістки Kazka), і схвалювали побиття людей за те, що вони носять яскравий одяг. Це дич диччю. І в будь-якій країні його б гнали обі..яною ганчіркою з усіх каналів. Але не в Україні “, – написала Монро.

Український продюсер Денис Путинцев в коментарі для OBOZREVATEL, встав на захист ведучого.

“Мені здається, що Притула саме тому і цікавий. Тому є топовим провідним і веде Нацвідбір на Євробачення, що поводиться так. Ці люди, які закидають нас” толерантністю “, закликами до толерантності … зокрема, я ось прочитав пост Монро, що Притула “бі..яною ганчіркою був би вигнаний з будь-якого американського телеканалу за такі жарти. Мені хочеться попросити, щоб Монро подивилася деякі американські телешоу, стендап, в яких сміються і над інвалідами, і над вагітними, і над чорношкірими “, – сказав Путинцев.

“І вже тим більше мені огидні заклики до толерантності в країні, яка живе в подвійних стандартах зараз. Притула, на відміну від багатьох, які закликають до толерантності, як мінімум, чітко висловлює свою громадянську позицію. Їздить на схід, допомагає військовим і ніколи не був помічений в якихось жорстоких прогибах. А це для ведучого і людини з шоу-бізнесу дуже складно. це сфера постійних прогинів, дружби і кумівства, – додав він. – Так, його жарти сміливі, але саме вони додають “перцю” в абсолютно прісні виступи артистів. В окремих фрагментах Притула – більше артист, ніж артист, який претендує поїхати від країни на Євробачення. Він однозначно професіонал і топовий провідний в Україні “.