Головна Новини Тернопільського Сірого звинуватили в тому, що MARUV не поїхала на Євробачення

Тернопільського Сірого звинуватили в тому, що MARUV не поїхала на Євробачення

Відомий продюсер Юрій Фальоса впевнений в тому, що відповідальним за відмову України від участі в пісенному конкурсі «Євробачення-2019» є Тернопільський Сірий – телеведучий Сергій Притула. Фальоса не посоромився назвати відомого телеведучого “покидьком”, що, впевнені, останній не залишить без відповіді.

Про це продюсер, який свого часу працював та жив з Ані Лорак, заявив в інтерв’ю порталу «РБК-Україна».

Відповідно до думки продюсера, на українському шоумені лежить левова частка провини за скандал, який схвилював національний шоу-бізнес. На його думку, саме Сергій Притула став каталізатором виникнення неприємної ситуації, яка, мов снігова куля, поступово розросталася і перетворилася в неприємну історію. Ця історія негативно відбилася на іміджі всієї країни.

Сергій Притула доклав руку до скандалу
Саме Сергій Притула, на думку Фальоси, провокував учасниць національного відбору пісенного конкурсу, ставив їм незручні і провокаційні питання. Ведучий повинен вибачитися за те, що «розгойдав човен» і спровокував серйозний скандал. Продюсер не соромився у виразах, даючи оцінку події події.

«Невихованість того ж Притули, який так сказав. Мабуть йому там хтось на вуха говорив, що потрібно ставити якісь питання. Якщо він сам це зробив, значить, Сергій Притула – покидьок і негідник, тому що він образив дівчат, образив жінок. Йому потрібно вибачитися », – заявив Фальоса.

Продюсер упевнений, що «замовником» скандалу стали певні політичні сили в країні. Цим силам було необхідно провести передвиборний експеримент, щоб оцінити ступінь залученості українців в потенційний скандал. Сергій Притула, на думку Фальоси, став всього лише виконавцем.

«Я взагалі-то з іншого боку дивлюся, з точки зору репетиції перед виборами. Якщо свого часу у нас в країні Ані Лорак відсторонили від «Євробачення» після виборів, на ейфорії ось цієї ось національної, то зараз відбувається ось що: «хлопці, ви з’їли, все що ми за п’ять років робили, давайте подивимося перед виборами, як ви і це з’їсте ». Ось і це з’їли, розумієте? »- резюмував Фальоса.