Головна Новини Тернопільських пенсіонерів безкоштовно покатали на качелях

Тернопільських пенсіонерів безкоштовно покатали на качелях

Зелений, мальовничий, цікавий для відвідувачів різного віку Парк національного відродження який розташований в Тернополі між “Східним” і “Сонячним” житловими масивами. Раніше він називався Комсомольським!)

В даний час Парк національного відродження є одним з улюблених місць відпочинку не тільки тернополян, а й туристів, оскільки саме тут розташований найбільший в місті комплекс атракціонів з колесом огляду. Унікальна флора представлена близько 60 видами дерев і кущів, а серед пам’яток – відоме Тернопільське джерело, гідрологічна пам’ятка природи.

Відвідувачі Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг) мали можливість БЕЗКОШТОВНО покататися на атракціонах, а саме: колесо огляду, веселі гірки, ромашка, берізка, ну і найсміливіші на сюрпризі. Емоції брали вверх! Багато з відвідувачів згадали свої молоді роки, ділилися цікавими та веселими історіями з минулого!

Щиро дякую за співпрацю директору комунального підприємства об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернопіль. М.Ф. Лесів.

Людей «золотого віку» запрошуємо до нас!
Ми знаходимося за адресою Лисенка,8.
Деталі за телефонами (0352) 22-02-62; 22-02-52 або 067 530 59 40

Тернопільський міський територіальний центр