Головна Новини Тернопільських велосипедистів навчали безпечної їзди

Тернопільських велосипедистів навчали безпечної їзди

27 травня велосипедисти? спільно з інспекторами патрульної поліції провели цікавий та пізнавальний діалог, щодо безпечності їзди на двоколісному транспорті дорогами міста.

Учасники акції задавали не один десяток питань, розповідали власні історії з життя, згадували Правила дорожнього руху та відповідальність велосипедиста за їх порушення.

Патрульні також нагадали про безпеку на дорозі, особливо в темну пору доби: велосипед має бути укомплектований світловідбивачами (катафотами): спереду — білого, по боках — жовтогарячого, позаду — червоного кольору.

Окрім того, під час зустрічі, відбувся третій етап реалізації проекту «100 пунктів безпеки» спільно з громадською спілкою «Молодіжний центр Тернопіль», під час якої усім присутнім роздали світлоповертаючі елементи для двоколісних немоторних та електромоторних транспортних засобів, оскільки світловідбиваючі елементи – це ефективна світлова практика протидії смертності ДТП.

По завершенні спілкування, учасники разом з патрульними зробили фото на згадку та проїхалися велосипедами набережною Тернопільського ставу.