Головна Новини Тернопільський університет – один із найпопулярніших в Україні

Тернопільський університет – один із найпопулярніших в Україні

З першого дня цьогорічної вступної кампанії абітурієнти активно подавали заяви та документи для вступу на навчання до Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського. Зареєструвавши свій електронний кабінет у Єдиній державній електронній базі з питань освіти (ЄДЕБО), вступники на перший курс денної форми навчання на основі сертифікатів ЗНО оформляли заяви в електронній формі, претенденти на ліцензійні місця для навчання на основі диплома молодшого спеціаліста, – особисто.

Станом на вечір 21 липня 2019 року до ТНМУ подано 5427 заяв. Сьогодні університет посідає друге місце серед медичних вишів за кількістю поданих заяв, що свідчить про високу зацікавленість серед абітурієнтів, зазначають у прес-службі навчального закладу.

Як зазначив відповідальний секретар приймальної комісії ТНМУ Ігор Драч, традиційно найпопулярнішими залишаються «Медицина» – 2060 заяв (з них 1364 заяви на 262 державних місця), «Фармація» – 976 (494 заяви на 10 державних місць), «Стоматологія» – 759 заяв (322 заяви на 5 державних місць).

Нагадаємо, що 22 липня завершено прийом заяв від абітурієнтів на денну форму навчання, а на заочну форму навчання зі спеціальностей «Фармація», «Громадське здоров’я» і «Медсестринство» прийом заяв триватиме включно до 4 серпня цього року.

Джерело