Головна Новини Тернопільський Сірий з “Вар’ятами” потролили телеканал “1+1”

Тернопільський Сірий з “Вар’ятами” потролили телеканал “1+1”

Ведучий Нового каналу, шоумен Сергій Притула оприлюднив на своїй сторінці у Facebook відео репетиції, в якому посміявся з каналу «1+1». «Настанови колег з “плюсів” засвоїли», – підписав він це відео.

У відео Сергій Притула разом з колегами з «Вар’яти Шоу» розіграли сценки – українською та російською. Один з «вар’ятів» після російськомовної сценки Сергія Притули сказав: «От українською ти б так не зіграв». «Тональність же не та», – відповів Сергій Притула. «Для драми інша тональність», – погодився «вар’ят».

Нагадаємо, нещодавно на презентації весняного сезону каналу «1+1» стало відомо, що на «1+1» вийде сім російськомовних мелодрам. Менеджмент каналу наголосив на тому, що це зумовлене бізнес міркуваннями. При цьому «Плюси» знімають комедійні серіали українською мовою.

Продюсерка серіалів і фільмів «1+1» Олена Єремеєва пояснила, що «мелодрами українською мовою дивляться гірше, ніж комедії», зокрема тому, що «знайти тональність української мови, щоб глядач її сприймав, непросто», – пише Детектор Медіа

https://www.facebook.com/serhiyprytula/videos/2530651777252761/