Головна Новини Тернопільський священик посеред Богослужіння почав копати ногами собаку

Тернопільський священик посеред Богослужіння почав копати ногами собаку

Неприємну історію розповіли у соцгрупі ГО Ноїв Ковчег. Вчора, 11 листопада, в одній  із міських церков священик показав поганий приклад парафіян церкви як можна жорстоко знущатися над беззахисними бездомними тваринами.

“Сьогодні трапився прикрий та неприємний випадок у Церкві Успення Пресвятої Богородиці, що на вулиці Острозького. Під час дитячої Служби Божої в храм забігла бездомна собака. Зауважу, що вона була дуже дружелюбною і чемною, ніякої агресії не проявляла. Один з Отців, що сповідали (О. Василь) приласкав її. Відчувши захист і тепло, собака заснула біля його ніг. Але не всім це виявилось до вподоби. О. Володимир Юркевич підійшов і почав копати собаку ногами на очах у всіх парафіян та дітей. І навіть після цього, агресії від неї не було ніякої. Вона просто побігла в інше місце. За кілька хвилин, на всю церкву, почулося жалісне скавуління собаки. Його за шкіру, за вуха жорстоко тягнув «ревний, побожний» парафіянин Володимир Греля. В його очах була лють та злоба.
Що дуже прикро та болюче, що зі всієї Церкви, на цей інцидент відреагувало лише кілька дорослих та дітей.
Ось Вам і мораль: яка мова може бути про любов до ближнього, співчуття, доброту, милосердя, чого, на жаль, у стінах Божого Храму ми не побачили”.