Головна Новини Тернопільський професійний клуб «Нива» користуватиметься міським стадіоном безкоштовно

Тернопільський професійний клуб «Нива» користуватиметься міським стадіоном безкоштовно

17 серпня на позачерговій сесії Тернопільської міської ради було прийнято рішення про надання в безоплатне використання спортивної споруди комунального підприємства «Тернопільський міський стадіон».

З метою популяризації футболу, здорового способу життя серед широких верств населення та враховуючи рішення постійної комісії з гуманітарних питань, міська рада вирішила надати дозвіл Товариству з обмеженою відповідальністю «Тернопільський професійний клуб «Нива» на безоплатне користування Тернопільським міським стадіоном терміном на 11 місяців, для проведення матчів чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги сезону 2018/2019 років, згідно з календарем ігор.

Довідка. Тернопільський професійний футбольний клуб “Нива” засновано у Тернополі в січні 2016-го року. Клуб не є правонаступником тернопільської «Ниви», яка припинила існування наприкінці 2015-го року. 21 червня 2017 року на XXVI Конференції ПФЛ футбольний клуб “Нива” Тернопіль отримав статус професійної команди та був включений до складу Професійної футбольної ліги.