Головна Новини Тернопільський нардеп готовий дати гроші Добкіну на тур на Марс

Тернопільський нардеп готовий дати гроші Добкіну на тур на Марс

Депутат від Тернопільщини Олег Барна в ефірі 112 каналу коментував ситуацію з горе-колегою по парламенту.

Вчора депутат Верховної ради Дмитро Добкін прямо в сесійній залі під час засідання Верховної Ради замовив відпочинок за 135 тисяч євро. Після цього він сховався за колону, запив щось водою і повернувся в крісло нардепа вже з дивним виразом обличчя.

Опоблоку я б додав грошей на тур в одну сторону на Марс. Кожен держслужбовець повинен проходити медогляд щодо фізичної і психічної придатності.”

0e1b93fb00e10517c7e8a85d4c6d23aa
Запитали про поведінку Добкіна та надіслану йому пропозицію на тур за 135 тис. дол. Відповів: «Оцінку адекватності поведінки будь-кому має давати тільки кваліфікований спеціаліст. А оцінювати поведінку, навіть депутату –ригу, я не маю морального права, бо я не спеціаліст. Але я прихильник того, що будь-який державний посадовець і особливо той, який приймає закони, повинен проходити перевірку не тільки на фізичний стан здоров’я, але і на психічний, алкогольну, наркотичну залежність тощо.
А щодо його розгляду пропозиції на тур за 135тис. дол.. я сказав, що коли це тур політ на Марс, то вітаю, ще й б грошима допоміг для всієї фракції Опоблоку” –
написав Олег Барна