Головна Новини Тернопільський міліонер постраждав від путчу в Стамбулі

Тернопільський міліонер постраждав від путчу в Стамбулі

Тернопілського міліонера Тараса Демкуру безпосередьо зачепив путч в Туреччині. Він виявився заблкованим в аеропорту Стамбула який припинив роботу в зв’язку з військовим переворотом.

“Сьогодні в мене була сама невдала стиковка рейсів за всі роки-по дорозі з Південної Кореї через Стамбул до Львова,але вже в Стамбулі почвся військовий переворот,аеропорт заблокували,почалися взриви в аеропорту і страшенна паніка в людей,де декілька раз всі лягали на підлогу!Ніч була весела!!!
Треба подякувати Генеральному консулу Украіни в Туреччині Василю Боднару-він з самого початку подій був на місці,переписував людей,заспокоював обурених -діяв високопрофесійно,в цей час його помічник регулярно знаходився на телефоні і відповідав на всі дзвінки і направляв людей!
Саме цікаве сталося ранком!Генеральний Консул сказав,що повітряний простір Туреччини закритий в зв’язку з військовим переворотом і що тільки в обід буде засідати уряд Туреччини і вирішувати коли відкривати повітряний простір.
І в цей час підходить один пасажир і каже-не переживайте,мені дзвонили з Одеси і сказали,що в 10 ранку літак на Одесу полетить.Я і так поважав Одесу та одеситів ,але тут зауважав безмежно! І що імєєтє нам сказать-,ще Турецький уряд не засідав,щоб розблокувати повітряний простір ,а хтось передзвонив з відомого ринку Сьомого кілометра і дав добро на виліт-ТАКИ ДА -хай живе Сьомий кілометр в Одесі!!!Я вже в Одесі!Дякую Олені та Андрію Рудик,що зустріли і ми вже по дорозі на Тернопіль.
P.S.Мусів ще дати інтерв’ю сьомому каналу-я зрозумів,що він також має відношення до Сьомого кілометра.”  – повідомив Тарас Демкура