Головна Новини Тернопільський мільйонер написав лист “Львівському Султану від Тернопільских козаків” про дорогу

Тернопільський мільйонер написав лист “Львівському Султану від Тернопільских козаків” про дорогу

Мільйонер з Тернополя Тарас Демкура, вчора на трасі “Льві-Тернопіль” втратив колесо. Після цього вирішив нвписати лист ддо голови ЛОДА О. Синютки, який виклав у жартівливій формі у себе на сторінці Фейбук.

Вчора по до дорозі на Львів,коли я в чергове втратив колесо,я зробив пару знимків і вирішив написати листа Львівському Султану від Тернопільских козаків. Лист пізно в вечері був написаний так:
“Вельмишановний Султан Олег Синютка”!
Звертаються до Вас Ваші земляки та сусіди козаки з Тернополя!Ми дуже любимо подорожувати на Львівщину на наших конях,любимо відвідувати замки та Львівські кав’ярні,але кожен раз по дорозі до Львова ми змушені відвідувати ремонтні майстерні щоб поміняти підкови та лікувати наших коней,тому Львівська кава для нас занадто дорога!Чи буде спроможна Ваша вельможність відремонтувати дорогу або ми змушені будемо забрати Золочівський повіт до складу Тернополького куреня -;)))
Це вже було написано,а тільки-що побачив в Інтернеті таке-ЄБРР виділить на дорогу з Тернополя до Львова 600 млн гривень(повідомлення Львівської ОДА).
Впевнений,що хтось відчув ,що буде лист від козаків з Тернопільщини і тому одразу відреагували-;))” –
написав Тарас Демкура у Фейсбук.