Головна Новини Тернопільський мольфар запевняє, що пам’ятник Пушкіну дуже небезпечний

Тернопільський мольфар запевняє, що пам’ятник Пушкіну дуже небезпечний

Чи це жарт, чи справді “мольфар” так вважає – вирішувати нашим читачам.

“Відомий мольфар-екстрасенс Петро Сметана розповів шокуючу правду про небезпечний пам’ятник!

“Кожен пам’ятник має свою енергетику! Залежить вона від мети, з якою його ставили, намірів авторів, матеріалів та вищих сил. Під всіми “добрими” пам’ятниками, які збирають біля себе сотні туристів, стають місцями зустрічей, якщо ви зауважили, стоїть необроблений камінь. Справа у тому, що оброблений камінь позбавлений своєї первинної енергетики і перетворюється на пластмасову тумбочку. Як сказано у Біблії: «Камінь, який відкинули будівничі став наріжним». І це не пусті слова, бо камінь має свою історію і своє випромінювання. На живому камені і скульптура оживає. Я не хочу вживати слово «дикий камінь», бо камінь – це жива істота.
Монумент Пушкіну ж з оргскла встановили у 1959 році. Також це один з нечисленних пам’ятників радянського періоду, який не знесли.

Пам’ятник Пушкіну – дуже небезпечний, адже його спеціально розташували на “місці сили”!

Колись на його місці стояла міська Ратуша – орган управління, яка символізувала серце Тернополя, а згодом і фонтан з хлопчиком, що символізував джерело життя, чоловіче начало-дітородне – продовження роду, майбутнє.
Не дарма злі люди, якими керувала сильна нечиста сила, поставили його там. Так вони знищили не тільки надію на майбутнє, а й посадили потужне російське начало!

У путівниках навіть радянських часів про тернопільського Пушкіна можна знайти надто мало інформації — хіба фото і прізвища його авторів. Виглядає так, що вже й у часи СРСР меморіал не вважали архітектурною перлиною — увагу людей привертали до партійної символіки, а доля та душа всього міста опинилась в полоні злих містичних сил.

Недарма зараз піднялось питання його демонтажу, адже у 2019-му саме виповнюється 60 років з часу встановлення цього пам’ятника. Цифри 6 та 0 в сумі дають 6. Встановлений у 1959-му, остання цифра – 9 (перевернута 6). Зараз 2019-й, остання цифра 9 (перевернута 6).
666 – “число звіра”! Оскільки з часом сила його зменшується, то так зло вирішило взяти реванш і закріпитись.

Знаю, що молодь може віднестися скептично, тому звертаюся я до старшого покоління, адже якщо зараз громада вирішить не демонтувати пам’ятник, то місто чекає ще 40 років бід і занепаду!”, – пише Мольфар-екстрасенс Петро Сметана