Головна Новини Тернопільський борець Володимир Войтович здобув перемогу на міжнародному турнірі

Тернопільський борець Володимир Войтович здобув перемогу на міжнародному турнірі

Борець греко-римського стилю з Тернополя Володимир Войтович привіз «золото» із Міжнародного турніру в Мукачево. 240 спортсменів з Угорщини, Румунії, Молдови, Білорусії, Сербії, Словаччини та України  стали учасниками ювілейного, ХХ-го Міжнародного юнацького турніру з греко-римської боротьби, присвяченого пам’яті першого президента Закарпатської обласної федерації боротьби М.І. Токаря.

Як зазначили в обласному управлінні фізичної культури та спорту, це одні з найпрестижніших змагань, які тривали 16-18 листопада у Мукачево. Успішно виступив на турнірі вихованець КЗ «ДЮСШ з греко-римської боротьби» та обласної школи вищої спортивної майстерності Володимир Войтович. У ваговій категорії 51 кг тернопільський борець впевнено переміг усіх суперників та посів перше місце.

Навчається Володимир Войтович у коледжі економіки, права та інформаційних технологій Тернопільського національного економічного університету. Підготували  спортсмена до змагань заслужений тренер України Андрій Телебан та майстер спорту України Володимир Лучанко.