Головна Новини Тернопільський блогер, який ріс без батька, зібрав дітям-сиротам понад 100000 гривень

Тернопільський блогер, який ріс без батька, зібрав дітям-сиротам понад 100000 гривень

Більше ста тисяч гривень за тиждень вдалося зібрати відомому фотографу і блогеру з Тернополя Олегу Балюку заради допомоги сиротинцям. Усі зібрані кошти підуть на покращення матеріального становища двох закладів.

Про благодійний збір чоловік оголосив у мережі Instagram та щодня ділився з підписниками інформацію по темі. Олег зізнається, що спонукало його на цей крок непросте дитинство, адже сам він ріс без батька, тож добре розуміє, що таке, наприклад, коли елементарно немає кому пожалітись, коли тебе ображають інші, пишуть Тернополяни

За словами Олега, діти із сиротинців — найбільш незахищена частина населення, а допомоги від держави, яку вони отримують, не вистачає навіть на найнеобхідніше. Тож блогер вирішив започаткувати таку добру акцію та взяти на себе відповідальність за реалізацію задуму, а не просто перерахунок грошей закладам.

Зокрема, він вже відвідав дитячий будинок сімейного типу у смт Гримайлів та школу-інтернат в с. Нове Село Підволочиського району, аби самому дізнатися, чого найбільше потребують тамтешні діти. Тож Олег пообіцяв купити 30 нових матраців для вихованців Гримайлова та нові ліжка і матраци для дітей із Нового Села. Тут також планують відремонтувати частину ліжок, гроші  на що виділять з благодійного збору.

Підбиваючи підсумки по благодійному збору коштів, блогер розповів, що зібрав 29 100 грн — із переказів з-за кордону, 17 000 грн — із рекламних зборів та ще  56 484 грн — перекази на карту ПриватБанку. Відтак, вийшла сума — 102 584 грн.