Головна Новини Тернопільське управління перемогло у Всеукраїнському конкурсі

Тернопільське управління перемогло у Всеукраїнському конкурсі

Управління капітального будівництва Тернопільської обласної державної адміністрації нагороджено дипломом ІІ ступеня за перемогу в конкурсі на кращі будинки і споруди, збудовані та прийняті в експлуатацію на території України у 2015 році у номінації «Об’єкти громадського призначення» за спорудження об’єкта «Будівництво ЗОШ І-ІІ ступенів на 126 учнів в с. Соколів Теребовлянського району Тернопільської області»

Будівництво школи розпочато в 1991 році. В зв’язку з відсутністю фінансування будівельно-монтажні роботи неодноразово припинялися.

Будівництво завершено в 2015 році. В січні 2016 року школу було урочисто відкрито президентом України Петром Олексійовичем Порошенком та головою Тернопільської обласної державної адміністрації Степаном Степановичем Барною.

Керівництво управління капітального будівництва висловлює подяку колективу державно-кооперативного проектно-вишукувального інституту «Тернопільагропроект», директор Байко Володимир Богданович та колективу товариства з обмеженою відповідальністю «Рембуддільниця», директор Яструбський Степан Ярославович за спільно виконану роботу.