Головна Новини Тернопільське ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі має нову директорку (Відео)

Тернопільське ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі має нову директорку (Відео)

Тернoпільське вище прoфесійне училище рестoраннoгo сервісу і тoргівлі очолюватиме Марія Чашка. Фахова комісія під час конкурсу на посаду брала до уваги професійність, досвід роботи та моральні якості кандидатів.

Начальниця управління освіти і науки ТМР Ольга Похиляк розповіла, що було 2 кандидати на посаду директора, з якими, окрім іншого, провели співбесіди. За Марію Чашку віддали більшість голосів, повідомляє Т1

Під час співбесіди Марія Чашка зазначила: хоче, щоб училище стало інноваційним освітнім закладом. Планує розвивати міжнародну співпрацю, а студентів навчатимуть як правильно  створити власний бізнес і наскільки це важливо для області.

Другий кандидат, який боровся за крісло директора училища – Андрій Каплун. Він був раніше на цій посаді, але у 2016-му йому контракт не продовжили.

Під час засідання комісії до зали прийшли ті, хто був проти поновлення колишнього директора. До прикладу, Євген, випускник цього училища, каже, що пан Каплун “відомий” своїми специфічними методами виховання студентів. Зокрема, 4 роки тому проти нього відкрили кримінальне провадження за те, що привселюдно змушував студентів ставати на коліна, бо ті палили. Тоді, каже Євген, ексочільнику вдалось уникнути відповідальності. Та знову обрати його директором закладу – було б помилкою, каже Євген.

Все ж рішенням комісії обрали директора Тернoпільського вищого прoфесійного училища рестoраннoгo сервісу і торгівлі. Ним стала – Марія Чашка.