Головна Новини Тернопільська компанія “Молокія” звернулася до своїх споживачів

Тернопільська компанія “Молокія” звернулася до своїх споживачів

Ми, компанія “Молокія”, як виробник продуктів харчування, розуміємо важливість наявності продукції на полицях щодня. Тому звертаємося до вас, наші споживачі, з проханням НЕ ПАНІКУВАТИ. Ми гарантуємо виконання взятих компанією зобовязань: виготовляти молочні продукти у звичному для нас режимі.?
Ми розуміємо, що навіть попри новітні устаткування та автоматизаційні процеси, для стабільної роботи повинна бути здорова професійна команда ?.
Тому ще більш удосконалили заходи безпеки, щоби бути здоровими:

?Співробітники компанії, що працюють безпосередньо на виробничих потужностях завжди перед початком роботи проходять первинний огляд медика з вимірюванням температури, а відтепер долучаються усі решта працівники, що працюють на підприємстві.
?Усі працівники підприємства без винятку мають вільний доступ до безконтактного миття рук, забезпечені захисними масками та антисептичними засобами.
?Під час робочої зміни забороняється покидати підприємство, щоб уникнути контакту із сторонніми людьми.
?Дотримуємося свідомого карантину для офісних працівників, впровадивши заборону виходу більшьше 2-ох працівників із структурної одиниці, таким чином впровадивши можливість дистанційної роботи з дому.
?Ми запровадили «Лінію допомоги підприємства», тому ніхто з наших працівників не залишиться наодинці з проблемою у разі захворювання.

У нас немає ніякого сумніву, що епідемія піде на спад. Звичайно це не станеться завтра, але тоді, коли все владнається, ми будемо горді за свою командну роботу, за те, як ми разом подолали всі перепони, зберегли родини, здоров’я та здоровий глузд.
Поборемо #коронавірус разом!