Головна Новини Тернопільська астрологиня розповіла, що чекає нас у червні

Тернопільська астрологиня розповіла, що чекає нас у червні

Відомий астролог з Тернополя Діана Сахан розповіла чого ж чекати нам у червні від планет сонячної системи та як це вплине на наше повсякденне життя.

“Червень буде місяцем вельми цікавим, лінивим і повільним. Також на червень припадає коридор затемнень, Венера виходить з ретроградного руху, а Меркурій навпаки йде в ретроград, Марс, як планета, яка відповідає за активність, ледве дошкандибає до наступного знаку і це суттєво вплине на хід ділових питань, – розповідає Діана Сахан. –  Окрім того, що Марс знаходиться в Рибах, він ще й пливе на зустріч до Нептуна, і для нас смертних це свідчення того, що в наших справах, будь-якій активності буде море плутанини, хаосу, непрозорості ситуацій і таємниць покритих темрявою. Наша діяльність буде розвиватися повільно і з затримками. Також часто подібний період приносить гострі інфекційні захворювання тим, хто і психологічно і фізично до них вразливий. Варто взяти на замітку, що це період, коли тактика поспішності буде в корінь невірною, якщо у вас буде мета взяти ситуацію в свої руки і швиденько довести все до завершення, то будьте готові, що доведеться стикнутись з відчуттям “пливу проти течії”. Пасивний і “розхлябаний” червень”.

Місячне затемнення відбулося 5 червня о 22:12 за київським часом. Затемнення було дуже напруженим, конфліктним. Особливо напруженим було для тих хто поспішає і форсує події. Сонячне затемнення відбудеться 21.06 о 09:40 за київським часом. Сонячне затемнення буде більш спокійнішим, проте однозначно можна сказати, що весь червень наші емоції будуть знаходитись на піку. Крім того в наших поглядах буде присутнє і викривлене сприйняття світу. Місяць категорично не підходить для ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ. Тобто не тоді, коли в травні ви вирішили звільнитися і запитуєте чи можна це робити в червні. А коли і рішення, і дія припадає на даний період, пише сайт Тернополяни

На день Сонячного затемнення припадає літній день Сонцестояння. В цей день дуже рекомендується, як можна ближчими бути до природи, а для декого це також день коли проводяться ритуали на зустріч свого судженого)) Хочете розповім про цю давню традицію в наступному пості?))

Меркурій стане ретроградним 18 червня, але вже з 15 числа можна буде помітити, що плани йдуть не за планом)) Тут, все класично.

Продовження в каруселі.