Головна Новини Тернопілські лісівники відхрещуються від деревини яку затримало СБУ

Тернопілські лісівники відхрещуються від деревини яку затримало СБУ

На початку березня з’явилась інформація щодо затримання 6 кубометрів ділової деревини породи сосни, яка нібито належала державному підприємству «Кременецьке лісове господарство».

Як повідомив т.в.о. директора ДП «Кременецький лісгосп» Олександр Войтюк, дана деревина належала приватному підприємцеві, яку він придбавав не в Кременецькому лісовому господарстві. До того ж, 6 березня Шумський райсуд своїм рішенням скасував арешт на дану деревину.
2 березня лісничий Білокриницького лісництва Анатолій Валецький у кварталі 62 виявив на лісосіці нестачу дров’яної деревини, обсягом 6 кубометрів, яка була заготовлена й очікувала на відвантаження на нижній склад підприємства, про що повідомив керівництво ДП «Кременецький лісгосп». Лісовим господарством того ж дня скеровано повідомлення у Кременецький райвідділ ГУНП про виявлений факт крадіжки дров паливних. Ним виявився водій лісовозного автомобіля лісового підприємства, який у післяробочий час заїхав на ділянку й самовільно вивіз дрова паливні та у селі Іква був затриманий співробітниками правоохоронних органів. Кременецьким лісовим господарством і правоохоронними органами буде прийнято міри щодо притягнення даної особи до відповідальності повідомляє прес-служба Тернопільського ОУЛМГ.