Головна Новини Тернопілля презентуватимуть на закордонних виставках

Тернопілля презентуватимуть на закордонних виставках

Продовжується осінній виставковий сезон, який розпочався у вересні в Ужгороді а тепер плавно через Київ прямує на закордон.
З 2 по 4 жовтня 2019 року туристична родина зібралася на Міжнародну туристичну виставку UITM-2019, яка традиційно відбувається у МВЦ на Броварському проспекті. Хто мав фінансовий запас той брав окрему площу, вартість якої сягала 100 000.00 грн, а “бідніші” тулилися на обєднаному стенді Міністерства еконічного розвитку, торгівлі та сільського господарства України.

Нехай тісно але безкоштовно і разом нас багато. По-сусідські, на спільному стенді презентувалися Херсонська, Миколаївська, Житомирська, Харківська, Львівська, Одеська і поруч були ми – файне місто та Тернопільська область. Працювали ми дружно і тому зробити вдалося багато. На стенді постійно були 1-2 спеціалісти а іншим вдавалося брати участі у перемовинах, засіданнях або презентаціях.

Велика ротація та активність представників #Ternopillya дала можливість за перший виставковий день охопити 80% робочих територій виставки. На другий день, коли промоваріантів презентацій зменьшилось, нам вдалося охопити все поле іноземних та українських туроператорів. Спілкування були цікаві, адже на цю виставку їдуть основні гравці, які продають зиму і мають вагомий імідж. Тредій день – робота із прямим покупцем, хоча і тут приходять корпоративщики і здають доволі практичні запитання.
Попри всі зустрічі та обговорення, дуже важливим результатом таких туристичних тусовок, є вимальовування практичних виставкових та презентаційних стратегій. Кожний розкаже що зробив, що планує і куди треба їхати. Коли спілкуємся то доволі часто чуєш нові ідеї або підтвердження власним планам.
Дякуючи Віталіна Мартиновська ми отримали можливість безкоштовної виставкової площі тут і ще на багатьох виставках за кордоном.
На стенді гарно працювали Тарас Ковальчук Марина Дашкевич Iryna Potishna Ростислав Яцків