Головна Новини Тернополян кличуть упорядкувати Центр бійців АТО

Тернополян кличуть упорядкувати Центр бійців АТО

Михайлішин-і-странний-віник-e1350312903165В суботу, 14.02.2015р., о 10.00 ранку, відбудеться “толока” в Центрі бійців АТО, в м.Тернополі. 
Зустріч всіх бажаючих допомогти, на зупинці «Текстильник»(якщо їхати з Центру)о 10.00. Представник від волонтерів, триматиме табличку Центр бійців АТО. Очікуватиме до 10.05год. Прохання не запізнюватись.
Об’єми роботи : 400 метрів квадратних потрібно позамітати, позбирати сміття, просверлити отвори під карнизи, під світильники, дещо підтукатурити, помити вікна, залити бетон в кухні, побілити стіни, можливо, якщо встигнемо, постелити лінолеум.
Коротка інформація про сам Центр Бійців АТО: передбачається, що кожен боєць, що був в зоні АТО, – відчував себе , як вдома. На базі центру планується: навчальний клас , кімната – готель(при потребі можна буде переночувати), кімната відпочинку, невеличка кухня та санвузол. Цільове призначення інших кімнат визначатимуть бійці самостійно.
Окремо планується кімната, де бійців (на їх запрошення) консультуватимуть по правових, медичних чи інших питаннях. Тобто боєць не повинен «оббивати» пороги чиновників, а працівники державних установ – добровольці  надаватимуть консультації бійцям на місці.
Тепер, щодо потреб Центру:
– Лінолеум сірого кольору;
– Замки врізні 2 шт;
– Бойлер для нагріву теплої води;
– Вмивальники- 2 шт;
– Можливо в когось є душ-кабіна, або піддон для неї;
– Меблі , стільці, столи.

Бажаючим доєднатись  до доброї справи просимо телефонувати: 0685874553. Питати Тарас Білана.