Головна Новини Тернополян запрошують відвідати виставу «Війна без строку…» та виставку картин «Невидима варта».

Тернополян запрошують відвідати виставу «Війна без строку…» та виставку картин «Невидима варта».

24 листопада у Тернополі відбудеться вистава-реквієм в пам’ять співробітників СБУ, які загинули у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України. Акторами вистави «Війна без строку…» є курсанти Національної академії СБУ, навчальні підрозділи яких названо на честь загиблих співробітників спецслужби. Зокрема, серед акторів є і представники курсу імені полковника Руслана Муляра, співробітника тернопільського спецпідрозділу ЦСО “Альфа”, який загинув 26 травня 2018 року на Луганщині внаслідок ворожого обстрілу російсько-окупаційних військ.
Також в цей день у Тернопільській філармонії експонуватиметься виставка картин Лесі Шиденко «Невидима варта». Авторка портретів загиблих працівників СБУ зобразила їх у своїх творах такими, якими вони були за життя – світлими та життєрадісними. Історія написання картин пов’язана із загибеллю в районі проведення АТО побратимів художниці, колегою яких вона була багато років. Відчуваючи біль втрати родин загиблих, художниця вирішила створити свої роботи не для музеїв, а для близьких, так, щоб з кожного портрета дивились усміхнені очі синів, чоловіків і батьків.
Виставка картин розпочнеться о 12:00 24.11.2019 року, а о 13:00 відвідувачі Тернопільської обласної філармонії зможуть переглянути виставу-реквієм «Війна без строку…». Вхід вільний.

https://www.facebook.com/SSU.Ternopil/photos/gm.430856491178575/2564655113630699/?type=3