Головна Новини Тернополян дратує реклама на вікнах громадського транспорту

Тернополян дратує реклама на вікнах громадського транспорту

Тернополянка Алла просить владу звернути увагу на зовнішній вигляд громадського транспорту. Мовляв, вікна обклеєні рекламою, це не естетично і не комфортно.

“Зверніть увагу на рекламі на міському транспорті -вікна повністю або частково заліплені рекламою це має ніякого естетичного вигляду а пасажири їдуть як в коробках шофер не оголошує зупинки а в мороз вікна ще й замерзають .Прохання забороніть рекламу на вікнах міського транспорту”, – написала  жінка на сайті міськради.

Проте влада розводить руками, бо згідно закону не має права втручатися.

“Згідно статті 18. «Реклама на транспорті» Закону України «Про рекламу»: п.1. Розміщення реклами на транспорті погоджується лише з власниками об’єктів транспорту або уповноваженими ними органами (особами). При погодженні розміщення реклами на транспорті втручання у форму та зміст реклами забороняється. П.3. За умови розміщення реклами на транспорті з дотриманням вимог безпеки і правил дорожнього руху забороняється вимагати від власників транспортних засобів отримання дозволів, погоджень, інших документів щодо розміщення реклами”, – опублікували відповідь на скаргу пані Алли.