Головна Новини Тернополянки стали 6-ти кратними переможцями Кубка Європи з танців

Тернополянки стали 6-ти кратними переможцями Кубка Європи з танців

Юні танцюристи школи сучасного танцю Star Dance вкотре довели, що українці – непереможний народ. Вже вкотре дівчата приїжджають із різноманітних престижних змагань з перемогою. Цьогоріч тернополянки підкорили Кубоє Європи та стали 6-ти кратними переможцями.

“Кубок Європи наш! Грудень 2022 Польща. Щецин 6 перших переможних місць Нехай знає весь Світ, які українці завзяті і сильні. Ми готові йти до мрій навіть коли нам забороняють, коли нам вимикають світло, щоб не бачити ціль. Але наші перемоги, наша праця, наші мрії у наших серцях. Ось чому ми непереможні. Сила в нашому народі, єдності, наших танцях і піснях. Наша велика сила – це наша українська душа”, – повідомили у школі Star Dance

Вітайте 6-ти кратних переможців. Вони везуть додому Честь і Славу. Вони боролись за всю Україну, за весь наш народ! Гордимось за кожного, хто плідно працював, щоб отримати ці визнання. Керівники школи сучасного танцю Star Dance Гаврихів Олена і Середа Христина. Ми не зламні! Ми все переможемо! Слава Україні!