Головна Новини Тернополянка розповіла як у поліклініці діагноз їй ставив п’яний лікар

Тернополянка розповіла як у поліклініці діагноз їй ставив п’яний лікар

Тернополянка Мар’яна Поврозник поділилася у соцмережі неприємним інцидентом, що трапився із нею у міській поліклініці №3. Дівчина розповіла, що у неї погіршився стан здоров’я. Дівчина вирушила на консультацію до сімейного лікаря. Останній відправив її на консультацію до невропатолога. Ось там почалось пекло. Дівчина розповіла, що у кабінеті, окрім лікаря, був і його колега. Останній сидів на кушетці, без лікарського халату і в дуже нетверезому стані. Мар’яна  пише, що їй було дуже неприємно за цим спостерігати. Проте це ще не апогей історії.

Лікар  поспіхом оглянув дівчину і ніяк не міг поставити їй діагноз. У результаті не видумав нічого кращого, як запитати поради у нетверезого колеги. Мовляв, що це за болячка, коли болить у конкретній частині тіла. Нетверезий пробурмотів назву діагнозу.  Лікар, не задумуючись, написав діагноз і амбулаторну карточку.

Тернополянка була обурена до сліз. Адже їй було недобре, відчувала сильний біль. Звернулася за професійною допомогою у надії, що її страждання припиняться. І треба ж було наткнутися на таку халатність і байдужість з боку медиків.

Тернополяни уже кілька днів обговорюють цю тему у соцгрупі, обурюються і діляться своїми прикрими історіями.