Головна Новини Тернополянка просить врятувати її собаку від “закоханого” молодого кобеля

Тернополянка просить врятувати її собаку від “закоханого” молодого кобеля

Нетипове прохання пише тернополянка Lyudmila Riga

Можливо, комусь сподобається молодий залицяльник її 15-річної собаки, який буквально сходить з розуму, побачивши її. У коментарях дописувачі пишуть, що собачий “Казанова” не дає спокою і іншим собакам на “бамі”, дивуються, коли він втсигає всім пасіям приділити увагу, радять “чікнути йому яйця … бо він пережарить всіх бабів на районі”, хоча, цілком зрозуміло, що дописувачці вже не смішно.

“Ситуація: під двері привадився пес, молодий кобельок, в розквіті сил, симпатичний (на фото), але є грандіозна для нас ПРОБЛЕМА! У нас старенька сучка, 15 з половиною років. І він тупо не дає їй проходу! В неї нема тічки (за 15 років ми знаємо, що то таке, коли в собаки той самий період, скільки кавалерів нас чекає зазвичай під дверима і вміємо з цим справлятись  ), він її не цікавить зовсім! Та йому як перемкнуло! Вже коло 2 місяців так триває! Він не з місцевих собак, раніше його навіть близько не було поруч. Наша собака не може іноді навіть попісяти, я вже мовчу про покакати! Він тут же на ній!!!! Його неможливо відігнати, неможливо налякати, він нахабний неймовірно! Як би не намагався відчепитись від нього – від далі 2-3 метрів не відступає (2-3 – це вже дуже багато! Його звична дистанція 0,5-1,0 метр). І найгірше! Коли наша собака нарешті примоститься для будь-якої справи, а для неї це непросто, вона всі ці роки інвалід (в віці 2-3 місяців її пошматував в буквальному смислі пітбуль, а колишні господарі після цього викинули це пошматоване тільце надвір помирати. Ми її вилікувати, наскільки це було вже можливо, і з того часу це найулюбленіша і найщасливіша собачка на світі. Тільки трошки особлива. На 3 з половиною лапах  ). Так от! Як тільки вона примоститься для “справи”, він тут же вискакує на неї, а далі… Коли пробуєш його зігнати, він кидається! Гарчить страшенно, клацає зубами! Ти його будь-якими методами зтягуєш з неї, а уявіть, при такій його агресії це непросто і страшно, а він далі за своє! Всі прогулянки наші проходять ось так, як на фото – він весь час поруч. Ти не маєш права навіть в бік подивитись, бо він це відслідковує і МИТТЄВО НА НІЙ! В долі секунди!

Псу перемкнуло щось і все!

Він сидить під дверима квартири. Іноді їх навіть неможливо відкрити, бо він там сидить!

Дуже “чуйні” сусіди спеціально запускають його в під’їзд, хоча багато разів прошено не запускати його! Всі добре знають своїх, домашніх собак з під’їзду, але попри все дехто йому прямо навмисне відкриває широко двері в під’їзд і чекає поки він зайде…….

Що робити? Людоньки, рятуйте! Не жартую. В буквальному сенсі прошу порятунку і допомоги! Собака живе з моїми батьками. Для них така щоденна боротьба занадто вже важко! Куди звернутись по допомогу? Хто може врятувати з такої ситуації? Сам по собі, без оцього “заскоку” кобельок добрий, лагідний, йде до рук. Можливо він комусь і приглянеться також?”