Головна Новини Тернополянка народила донечку в туалеті, а потім викинула її в сміття

Тернополянка народила донечку в туалеті, а потім викинула її в сміття

Черговий жах пережила Тернопільщина. На сміттєзвалищі у Малашівцях знайшли тіло новонародженої дитини. Нагадаємо, таку страшну знахідки виявив житель села Ігровиця, сортуючи сміття. Криміналісти, оглядаючи сміття, у якому виявили тіло дитини з’ясували, що воно привезене з Тернополя. З тих пір тернопільські правоохоронці  перевіряли усі мікрорайони міста в надії знайти хоча б якусь інформацію про нелюдів, котрі таким звірячим способом позбавились від дитини.

Після проведених слідчих дій вони вийшли на 30-річну тернополянку, котра була пацієнткою одного із медзакладів міста.  Спершу жінка запевняла, що у неї запалення яєчників, потім говорила, що вона породіля і недавно народила хлопчика. Та зрештою зізналася,  що справді народила дівчинку і викинула її у сміття. За словами горе-матері, дитина народила уже мертвою. Народжувала її жінка в туалеті. Мати породілі була поруч. І замість того, щоб завадити доньці так жорстоко  повестися з дитиною, допомогла обгорнути та викинути і сміття.

При обшуку квартири жінки правоохоронці знайшли відповідні докази. Проти жінки відкрили кримінальну справу, триває слідство. До слова, жінка є матір’ю і виховує 5-річну дитину.