Головна Новини Тернополянка “купила любов” італійця за 200 тисяч гривень

Тернополянка “купила любов” італійця за 200 тисяч гривень

До співробітників Тернопільського районного управління поліції звернулася жителька обласного центру, 1969 року народження, і повідомила про те, що чоловік з яким вона познайомилася в соціальній мережі, заволодів її грошима – 6650 євро.

 Зі слів заявниці, віртуальне знайомство відбулося 22 березня цього року. Чоловік назвався італійцем і повідомив, що працює по контракту на закритому об’єкті. Гроші просив, аби мати змогу приїхати до неї.

Жінка двома трансакціями через банк перечислила  217 тисяч гривень. Проте «італієць» вимагав ще більше – просив перерахувати ще сім тисяч євро. Тоді тернополянка збагнула, що потрапила у шахрайську пастку і звернулася до поліції. 

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 190 ККУ. Поліцейські застерігають краян від необдуманих вчинків, особливо, коли справа стосується грошей, повідомили у поліції:  https://tp.npu.gov.ua/news/shaxrajstvo/znajomstvo-v-soczialnij-merezhi-obernulosya-dlya-ternopolyanki-vtratoyu-ponad-dvoxsot-tisyach-griven/