Головна Новини Тернополянка, котра роками перебувала на заробітках, дізналася жорстоку правду про свою сім’ю

Тернополянка, котра роками перебувала на заробітках, дізналася жорстоку правду про свою сім’ю

Мешканка Тернополя розповіла про те, як поїхала на заробітки до Італії і втратила сім’ю – чоловік знайшов коханку, а син жив за її рахунок.
Віра вважала, що вона повинна заробити гроші на безбідне життя сина і мріяла потрапити додому на його весілля. Вона звільнилася з роботи і повернулася в Україну перед торжеством. Д

о цього жінка приїжджала додому на свята і привозила гроші і подарунки чоловікові і синові. Вона любила їх і вірила їм. Її улюблені чоловіки робили все, щоб вона могла відпочити під час нечастих візитів на батьківщину, пише Резонанас

Вона працювала в Італії протягом декількох років, але її не покидало бажання повернутися додому. Однак необхідність забезпечити життя улюбленого Сина завжди переважувала, тому жінка залишалася за кордоном і шукала роботу.

Коли ж вона домоглася свого і у сина було все для комфортного життя з дружиною, Віра вирішила повернутися додому. Жінка повернулася додому і занурилася в передвесільні клопоти. Вона хотіла організувати все на найвищому рівні.

Однак в самий урочистий момент її мрії розсипалися в прах. Подруга Слава розкрила очі щасливої жінки на те, що вона не хотіла бачити. Слава розповіла про коханку її чоловіка, вказавши на жінку з двома дітьми. Також вона розповіла, що це діти чоловіка Віри.

Слава розповіла, що чоловік Віри витрачає гроші, зароблені нею в Італії на нову сім’ю. Віра поставила найважливіше для неї питання про те, чи знав її син про пригоди батька. Як виявилося, знав і приховував від матері.

Мовчав, бо не хотів втрачати “золоту корову”, яка приносить гроші. Він і його батько боялися, що Віра повернеться додому і їх щасливе життя закінчиться.

Після цього Віра усвідомила, що вона на цьому святі життя чужа, настільки що чоловік не посоромився привести коханку з дітьми на весілля свого сина. Після цього вона подякувала всім присутнім, привітала сина І сказала, що він тепер може і сам йти по життю, а її чоловік може спокійно ростити дочок з коханкою.

Також Віра прийняла рішення повернутися до Італії, де її чекала сім’я, в якій жінка працювала вже кілька років.